Bel voor een reservering 0523 - 251231 of boek uw diner of hotelovernachting online

Italiaans pastabuffet

Van het door ons in 3 gangen geserveerde Italiaanse pastabuffet ziet onderstaand de omschrijving.

Voorgerechten:

  • Minestronesoep(tomatensoep stevig gevuld met diverse groenten)
  • Carpaccio van het vechtdal rund met truffelmayonaise, krokant spek en pluksla.
  • Gebraden kalfsmuis geserveerd op de vittello tonato wijze, dit wil zeggen gegarneerd met een volle tonijndressing.
  • Lucht gedroogde landham met vers gesneden meloen.

Hoofdgerechten:

  • Bolognese saus met vers gemalen gehakt.
  • Carbonada saus van witte room met champignons, ui en blokjes buikspek.
  • Vismix geserveerd in een volle dille saus.

Bovenstaand begeleid met:

  • Spaghetti.
  • Penne pasta.
  • Tomaten en fetákaas salade
  • Geraspte kaas
  • Geraspte parmazaan kaas

Dessert:

  • Huisgemaakte tiramisu met amaretto likeur.
  • Panna cotta met kersen.
  • Gehalveerde perziken geserveerd met kaneelijs

Tijdens het aperitief is het mogelijk gebruik te maken van onze eigen huisgemaakte 9-granenbrood
bol geserveerd met kruidenroomboter en verse tapenade.
Hiervoor rekenen wij per persoon € 1,-