Bel (0523) 251231 of mail naar info@degloepe.nl voor reserveringen.

Hardenberg is een hotel rijker

Ontspan in het mooie Vechtdal

Prachtig gelegen in het Vechtdal vindt u Hotel Boerderij Restaurant De Gloepe. Het hotel ligt centraal tussen Ommen (15 km) Hardenberg (6 km) en Vriezenveen (15 km). Het Vechtdal is rijk aan wandel- en fietsroutes en bovenal kunt u genieten van de uitgestrekte natuur.

Hotel Restaurant De Gloepe bestaat uit 18 schitterende 2 persoons kamers welke centraal gelegen zijn op ons boerenerf. 5 Kamers zijn voorzien van 1 persoons bedden.

Komt u met de fiets? u kunt uw fietsen bij ons stallen in de daarvoor overdekte fietsenstalling. Deze is ook voorzien van elektriciteit zodat u ook uw elektrische fietsen kunt stallen.

Ook huisdieren zijn bij ons van harte welkom (onder de 20kg) op aanvraag. voor gasten met een allergie hebben wij ook de mogelijkheid om huisdiervrije kamers te reserveren.

Hardenberg kent vele leuke uitgaansgelegenheden, waaronder Attractie park Slagharen, Vijvertuinen van Ada Hofman en boot/kano verhuur op de vecht. Bovendien is het een kleine moeite om Dierenpark Wildlands in Emmen te bezoeken. Boek vandaag nog, want vol=vol.