Bel voor een reservering 0523 - 251231 of boek uw diner of hotelovernachting online

Walking Diner

Onze huisgemaakte gerechten welke wij bij het walking diner serveren ziet u hier onder omschreven.
Het walking diner kan naar keuze in 3, 4, of 5 gangen geserveerd worden.
Een avond vullend smakelijk programma gegarandeerd.

Voorgerechten:

  • Carpaccio van het vechtdal rund op Italiaanse wijze geserveerd.
  • Garnalen cocktail met frisse appel.
  • Papier dun gesneden landham met meloen/sinaasappel chutney.
  • Huisgemaakte paté naar het seizoen.
  • Champignons gefrituurd in een donker bierbeslag.
  • Dun gesneden gebraden kalfslende geserveerd met tonijn mayonaise.

Soep: (optioneel)

  • Aan tafel geserveerde seizoen bouillon met garnituur.

Warm tussengerecht: (optioneel)

  • Aan tafel geserveerde farce van gevogelte en eend gebakken in roomboter met acetico stroop, kwartel ei en rucola.

Hoofdgerechten:

  • Huisgegaarde ingerolde runder sukade met kruidnagel jus.
  • Borgondisch braadstuk, mals gepekeld en langzaam gegaard braadstuk.
  • Op de huid gegrilde heek filet geserveerd met dille saus en partjes citroen.
  • 2 verse seizoen groenten.
  • Aardappelen van het Diffelerland gebakken en gekruid.
  • Rauwkost van pluksla met garnering van het seizoen.

Dessert:

  • Glazenbowl gevuld met 2 verschillende smaken mousse en in likeur gedrenkte blokjes cake.
  • Huisgemaakte ijstaart van verschillende smaken ijs opgemaakt met geslagen eiwit.
  • Blokjes bavaroise naar de koks fantasie, gegarneerd met gele banketbakkers room.
  • Vers gesneden fruit geserveerd in een glazenbowl.
  • Met likeur afgebonden warme kersen in koperen pan geserveerd.
  • Schotels met vers geslagen gezoete room.

Tijdens het aperitief is het mogelijk gebruik te maken van onze eigen huisgemaakte 9-granenbrood
bol geserveerd met kruidenroomboter en verse tapenade.
Hiervoor rekenen wij per persoon € 1,-.