Onze gerechten kunnen allergenen bevatten (gluten, lactose etc.) geef uw allergie aan en wij houden er rekening mee.

Soepen

Romige Zwolsche mosterdsoep met droge worst en prei
6,75 euro

Dubbel getrokken runderbouillon met draadjesvlees
6,75 euro

Pomodori tomatensoep
6,75 euro

Aan tafel uitgeserveerde romige bospaddenstoelensoep
8,75 Euro

Focaccia brood, huisgebakken brood met kruidencrème en tapanade.
6,25 Euro

Voorgerechten

Lauw warm afgebrande tonijn
met sesamzaad, Norie krokantje en paddenstoelen in zoetzuur.
13,75 euro

Steak tartaar
met piccalilly, kappertjes, gepocheerd ei, truffelmayo en sesamkletskop.
11,75 euro

Zacht gegaarde lauw warme procureur op zuurkool salade met appelstroop.
9,75 euro

Winter salade
met Landham en geitenkaas afgebrand met rietsuiker, zoetzuur paddenstoeltjes en pompoencompôte.
11,75 euro

Confit de Canard
Bitterballen van gekonfijte eend met cranberry compote en truffelmayo en tuinkers.
11,75 euro

Carpaccio van dun gesneden kalfsmuis allemansvriend met pluksla,
Parmezaan en wintermayo.
Normaal 12,75 euro
XXL variant voor de liefhebber 16,75 euro

Hoofdgerechten

VLEES

Getrancheerde Eendenborst
met knolselderijpuree en pruimenjus.
24,75 euro

Varkensoester met buikspek
omslagen, roergebakken zuurkool en
aardappelcrème met grove mosterd jus.
23,75 euro

Sallandse Biefstuk
met rucola-puree en stroperige tijm jus.
29,75 euro

Zacht gegaard bourgondisch gebraad
met jachtsaus en aardappelpuree.
22,75 euro

Spareribs (TIP)
Huisgemarineerd en van het bot te schuiven, afgelakt met Indonesische ketjap.
550 gram 22,75 euro / 850 gram 26,75 euro 1200 gram voor de smakelijke eter 28,75 euro

VIS

Dagelijkse wisselende visvangst.
Om de dag worden we voorzien van 2 verse vis soorten
(duurzaam en seizoensgebonden)

Vraag uw gastheer of gastvrouw naar de keuzes. 22,75 euro

Schaal huisgemaakte echte frieten met mayonaise
4,75 euro

VEGA

Oosterse noodles met ratatouille en sesamsaus.
22,75 euro

De hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, bord groenten en koude garnituur.

Oostenrijkse Schnitzels

Gepaneerde schnitzels in 2 formaten te weten 225 gram en 375 gram.
De schnitzels worden met royaal garnituur, aardappel en rauwkost garnituur geserveerd.
Holsteiner schnitzel : gebakken ei
Hawaï schnitzel : ananas en gesmolten kaas
Zigeuner schnitzel : pittig met paprika en augurk
Jäger schnitzel : met uitjes en champignons
Diffelse schnitzel : met gebakken ui, paprika, champignon en plakken spek
Champignonroom schnitzel : met volle champignonroomsaus
Klein 225 gram 23,75 euro / groot 375 gram 26,75

Schaal huisgemaakte echte frieten met mayonaise
4,75 euro

Nagerechten

Warme Flensjes
met likeur 43 geflambeerde kersen, vanille ijs en echte slagroom. (voor echte warm en koud combi genieters)
14,75 euro

Zoethout Parfait
met vanille crème en rozijnen chutney.
8,75 euro

Appel noten taartje
met bakkersroom en kaneelijs.
9,75 euro

Warme Chocolade moelleux
met krokante amandelen en witte chocolade ijs. (TIP)
Bij het snijden wordt u verrast door stromende warme chocolade.
9,75 euro

Panna cotta
van kaneel en ammaretto met appelchudney en kruidkoekschotsen.
9,75 euro

Bij de desserts bieden wij u graag de mogelijkheid om gebruik te maken van onze dessert wijn, een Spaanse zoete rode wijn met amandel (amaretto) in de afdronk.
4,75 euro

Huismenu “Chef’s table”

Wilt u genieten van een ontspannen avondje uit laat u dan verwennen door gebruik te maken van ons huismenu.

Het menu wisselt met de seizoenen en de kaart. Het menu wordt naar keuze in 4,5 of 6 gangen geserveerd. Hierbij krijgt u verschillende proeverijen met verfijnde opmaak geserveerd. Erg leuk om op deze manier met onze “hele kaart” kennis te maken. Het menu kan met vis, vlees of vegetarisch geserveerd worden.

In de kaart vindt u voorbeelden van gerechten welke o.a. in het Huismenu worden verwerkt.

Graag bieden wij u na het dessert onze koffie kaart aan met daarop verschillende koffie smaken zowel met als zonder alcohol. Deze diner koffie’s worden geserveerd met huisgemaakte bonbon en koekjes en lekkernijen. Neemt u hierbij gerust plaats bij de open haard en geniet van uw heerlijke likeur of cognac.

Wijnen per fles

Witte wijnen

OPI
Moderne wijn uit de Argentijnse wijnbouw.
Zeer verzorgde wijn, intens van smaak.
Druif : Chardonnay
Te combineren met: salades, asperges,
gerookte vlees- en vissoorten.

LUIS FELIPE EDWARDS
Een Gran Reserva uit de lage landen van Chili. Vol van smaak, rijk zongerijpte druif.
Druif : Sauvignon Blanc
Te combineren met: gerookte vissoorten, koude voorgerechten van vlees.

CROIX DU VENTS
Klassieke franse wijn uit de Cardonnay.
Passie vol wijnhuis welke u zeker terug vindt in de smaak, vol, rond met licht vetje.
Druif: franse Chardonnay
Te combineren met: paté, geitenkaas,
gevogelte en vleesgerechten.
Rode wijnen

OPI
Argentijnse wijn uit de moderne wijnbouw.Met aandacht verzorgd, zeer vol van smaak. In de Argentijnse zon gerijpte Malbec, zeer smaakvol en toegankelijk.
Druif: Malbec
Te combineren met: zeer vriendelijke smaakvolle wijn welke bij zowel vis als vlees te combineren.

CASTEL MAURE
Franse combinatie van 3 druiven rassen. Resulteert in volle en ronde wijn, zeerfruitig met subtiel vleugje hout.
Druif: Carignan, Grenache en Syrah
Te combineren met: vleesgerechten en zeer goed bij vette vissoorten.

MURIEL
Spaanse Reserva Rioja. Volle body, zeer soepel, Rijp zwart fruit, houtje en vanille touch. Rijke volle wijn met veel prikkels.
Druif : Rioja
Te combineren met: zwaar rund, rauw vlees en wild.

Deze huisgeselecteerde wijnen hebben de actieprijs van € 37,50 € 29,50 per fles

download hier onze menukaart als pdf
download hier onze wildgerechten kaart als pdf
reserveer nu via 0523-251231