Bel voor een reservering 0523 - 251231 of boek uw diner of hotelovernachting online

Onze gerechten kunnen allergenen bevatten (gluten, lactose etc.) geef uw allergie aan en wij houden er rekening mee.


Voorgerechten

Geitenkaas Bonbons, gepaneerd in pistache crunch, geserveerd met gemarineerde zoetzure groenten.
9,75 euro

Paté van het Berkshire varken, met een chutney van sjalotjes, bietenpoeder en truffelcrème.
9,75 euro

Tataar van het rund met huisgemaakt roomboter toast, (TIP) zilveruitjes, cornichons, kwartel ei en mosterdmayonaise.
11,75 euro

Carpaccio van de rundermuis, geserveerd met pestomayonaise, parmezaan, rucola, rode ui en croutons.
12,75 euro

Gerookte Zalm, met een crème van mierikswortel, olijven crunch en tortilla chips.
12,75 euro

Rilette van Makreel, met zoetzuur venkel, saffraan crème en crostini’s.
11,75 euro

Soepen

Seizoen soep

Zoete aardappelsoep, met garnituur van krokant spek, prei en geitenkaas. (ook vegetarisch te bestellen)
8,75 euro

Klassieke soepen in kop geserveerd: Dubbel getrokken runderbouillon met draadjes vlees
5,75 euro

Pomodori tomatensoep
5,75 euro

Zwolsche mosterdsoep met stukjes droge worst
6,75 euro

Focaccia brood huisgebakken met kruidencrème en tapenade van olijf en tomaat.
4,75 Euro

Onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten, vraag de gastheer of dame naar informatie

 

Hoofdgerechten

VLEES

Varkens Oester van het Bonte Bentheimer varken, (TIP) Het beste van het varkentje geserveerd op pastinaak crème met gerilde courgette en tijm jus geserveerd.
21,75 euro

Huisgemarineerde Oosters gekruide kipvingers van boerderij kippendij, met zoetzuur van wortel en BBQ saus.
19,75 euro

Lente lam stoofpotje, met zoete aardappel frieten en seizoengroenten.
21,75 euro

LENTETIP
Het beste van het rund, Ierse Bavette gecombineerd met Noorse zalm, op een bedje van mais crème en groenten van het seizoen.
25,75 euro

VIS

Risotto met Noorse Garnalen, metgarnituur van wortel, gemarineerde cherry tomaat en voudouvan schuim.
21,75 euro

Dorade Filets, 2 filets van de Dorade op bedje van gedoofde prei en huisgemaakte schaaldierensaus.
21,75 euro

VEGA

Gevulde Limburgse Champignons, gevuld met feta kaas, geserveerd met een kruiden couscous.
21,75 euro

KLASSIEK HOOFDGERECHT

Spareribs huisgemarineerde spare ribs afgelakt met appeltijmstroop.
21,75 euro

De hoofdgerechten worden geserveerd met
warm aardappel garnituur, bord groenten en
koud tafel garnituur.

Huisgemaakte friet van aardappelen van het
Diffeler land.
3,75 euro

 


Dagelijks bereid de keuken brigade één van de hoofdgerechten op de Green Egg.
Daarnaast is het mogelijk om met groepen vanaf 8 personen te dineren vanaf de Green Egg,
meerdere gangen zullen vanaf onze trots worden geserveerd.

Informeer bij onze bedieningsbrigade naar de exclusieve mogelijkheid van dineren.

 

 

Dessert

Crème brûlée van Tonka bonen met kaneel ijs en schotsen van kruidkoek
8,75 euro

Mango taartje, met gemarineerde sinaasappel, kokos tuilles en citroensorbet ijs.
8,75 euro

Engels Trifle dessert (TIP) in schitterend glas geserveerd een in laagjes opgebouwd dessert.
Chocolade Brownie besprenkelt met likeur 43, bosvruchten salsa, vanille roomijs en slagroom
9,75 euro

Vanille Hangop, geserveerd met zwarte kip advocaat en chocolade schotsen.
7,75 euro

Luxe coupe warme kersen geserveerd met vanille ijs en toef echte slagroom met garnering
7,75 euro

 

Wijnen per fles

Witte wijnen

OPI
Moderne wijn uit de Argentijnse wijnbouw.
Zeer verzorgde wijn, intens van smaak.
Druif : Chardonnay
Te combineren met: salades, asperges,
gerookte vlees- en vissoorten.

LUIS FELIPE EDWARDS
Een Gran Reserva uit de lage landen van Chili. Vol van smaak, rijk zongerijpte druif.
Druif : Sauvignon Blanc
Te combineren met: gerookte vissoorten, koude voorgerechten van vlees.

CROIX DU VENTS
Klassieke franse wijn uit de Cardonnay.
Passie vol wijnhuis welke u zeker terug vindt in de smaak, vol, rond met licht vetje.
Druif: franse Chardonnay
Te combineren met: paté, geitenkaas,
gevogelte en vleesgerechten.
Rode wijnen

OPI
Argentijnse wijn uit de moderne wijnbouw.Met aandacht verzorgd, zeer vol van smaak. In de Argentijnse zon gerijpte Malbec, zeer smaakvol en toegankelijk.
Druif: Malbec
Te combineren met: zeer vriendelijke smaakvolle wijn welke bij zowel vis als vlees te combineren.

CASTEL MAURE
Franse combinatie van 3 druiven rassen. Resulteert in volle en ronde wijn, zeerfruitig met subtiel vleugje hout.
Druif: Carignan, Grenache en Syrah
Te combineren met: vleesgerechten en zeer goed bij vette vissoorten.

MURIEL
Spaanse Reserva Rioja. Volle body, zeer soepel, Rijp zwart fruit, houtje en vanille touch. Rijke volle wijn met veel prikkels.
Druif : Rioja
Te combineren met: zwaar rund, rauw vlees en wild.

 

Deze huisgeselecteerde wijnen hebben de actieprijs van € 34,50 € 27,50 per fles

 

Huismenu “Chef’s table”

Wilt u genieten van een ontspannen avondje uit laat u dan verwennen door gebruik te maken van ons huismenu.

Het menu wisselt met de seizoenen en de kaart. Het menu wordt naar keuze in 4,5 of 6 gangen geserveerd. Hierbij krijgt u verschillende proeverijen met verfijnde opmaak geserveerd. Erg leuk om op deze manier met onze “hele kaart” kennis te maken. Het menu kan met vis, vlees of vegetarisch geserveerd worden.

In de kaart vindt u voorbeelden van gerechten welke o.a. in het Huismenu worden verwerkt.

Graag bieden wij u na het dessert onze koffie kaart aan met daarop verschillende koffie smaken zowel met als zonder alcohol. Deze diner koffie’s worden geserveerd met huisgemaakte bonbon en koekjes en lekkernijen. Neemt u hierbij gerust plaats bij de open haard en geniet van uw heerlijke likeur of cognac.

bekijk hier ons heerlijke asperge-menu (april t/m juni)
download hier onze menukaart als pdf   reserveer nu via 0523-251231