Bel (0523) 251231 of mail naar info@degloepe.nl voor reserveringen.

DINER

download hier onze dinerkaart als pdf

Onze gerechten kunnen allergenen bevatten (gluten, lactose etc.) geef uw allergie aan en wij houden er rekening mee.

Soepen
Bouillabaisse
met garnalen en huisgemaakte kaasstengel
9,75 euro

Authentieke dubbel getrokken runderbouillon met draadjesvlees en groente bite garnituur.
8,75 euro

Romige Zwolse mosterdsoep met droge worst en preiringen (ook vegetarisch)
8,75 euro

Huisgebakken warm focaccia brood met kruidencrème en frisse tapenade.
7,25 Euro

Voorgerechten

Carpaccio met frisse pluk sla, truffelmayonaise en lamellen van Parmezaan.

14,75 – XXL 17,75

Italiaanse tomatensalade met mozzarella, balsamicostroopje, basilicum en Italiaanse kruiden.

12,75

Lucht gedroogde Landham met zomerse vruchtenchutney en vadouvan mayonaise.

13,75

Klassieke Steak tartaar met een crumble van ei, mosterd mayonaise en tortillachips.

16,75

Pastrami van procureur lauw warm geserveerd met rode uien chutney en honing mosterdsaus.

12,75

Makreel in oestersaus gemarineerd op bedje van spitskool uit het zuur met kerrie mayonaise.

13,75

Hoofdgerechten

VLEES

Oosterse kippendijenspies met sesamzaad, oestersaus en sushirijst.

24,75

Bourgondisch gebraad (3 plakken malse gegaarde procureur) op een kruidenpuree met gebakken groenten en jachtsaus.

23,75

(Streekproduct) Sallandse Biefstuk met kruidenpuree, zomerse groenten en  kalfsjus.

32,50 ( supplement knoflook gamba`s 5 stuks aan spies 8,75)

Varkenshaas medaillons van de Bonte Bentheimer met truffeljus en zomerse groente op luchtige puree.

24,75

Spies met gegrilde biefstuk puntjes gebakken groenten, en oestersaus.

29,50 ( supplement knoflook gamba`s 5 stuks aan spies 8,75)

Spareribs (TIP)
Huis gemarineerd en van het bot te schuiven,
afgelakt met Indonesische ketjap.
550 gram 24,75 euro / 850 gram 26,75 euro
1200 gram voor de smakelijke eter 29,75 euro

VIS
Dagelijkse wisselende visvangst.
Om de dag worden we voorzien van 2 verse vis soorten (duurzaam en seizoensgebonden)
Vraag uw gastheer of gastvrouw naar de keuzes.
22,75 euro

2-persoons mandje met Vlaamse friet en Mayonaise
5,75 euro

VEGA

Gegrilde courgette met vadouvan risotto en gebakken spinazie.

24,75

Gevulde paprika met risotto rijst en roerbak groenten.

24,75

De hoofdgerechten worden geserveerd met een wisselend aardappelgarnituur en een koude garnituur.

Oostenrijkse Schnitzels

Gepaneerde schnitzels in 2 formaten te weten 225 gram en 375 gram.
De schnitzels worden met royaal garnituur, aardappel en rauwkost garnituur geserveerd.
Holsteiner schnitzel : gebakken ei
Hawaï schnitzel : ananas en gesmolten kaas
Zigeuner schnitzel : pittig met paprika en augurk
Jäger schnitzel : met uitjes en champignons
Diffelse schnitzel : met gebakken ui, paprika, champignon en plakken spek
Champignonroom schnitzel : met volle champignonroomsaus
Klein 225 gram 23,75 euro / groot 375 gram 26,75

2-persoons mandje met Vlaamse friet en Mayonaise
5,75 euro

Nagerechten

Mega aardbeien coupe Diffelse aardbeien, witte chocolade mousse, witte choco en bol vanille ijs.

9,75

Hangop van Griekse yoghurt met honing cake en bol bosvruchten sorbet ijs.

9,75

Kokos sponscake met bosvruchten coulis, vanille ijs en kokos gepaneerd.

11,75

Bosbessen Tiramisu tiramisu met een coulis van bosbessen, witte chocolade en vers gesneden munt.

13,75

Bramen Panna cotta van soyamelk in een weckpot geserveerd met zomers fruit (gluten en lactosevrij)

10,75

Affogato bol vanille ijs met diffelse likeur aan tafel overgoten met espresso.

6,25

Bij de desserts bieden wij u graag de mogelijkheid om gebruik te maken van onze dessert
wijn, een Spaanse zoete rode wijn met amandel (amaretto) in de afdronk.
4,75 euro

Huismenu “Chef’s table”

Wilt u genieten van een ontspannen avondje uit laat u dan verwennen door gebruik te maken van ons huismenu.

Het menu wisselt met de seizoenen en de kaart. Het menu wordt naar keuze in 4, 5 of 6 gangen geserveerd. Hierbij krijgt u verschillende proeverijen met verfijnde opmaak geserveerd. Erg leuk om op deze manier met onze “hele kaart” kennis te maken. Het menu kan met vis, vlees of vegetarisch geserveerd worden.

In de kaart vindt u voorbeelden van gerechten welke o.a. in het Huismenu worden verwerkt.

Graag bieden wij u na het dessert onze koffie kaart aan met daarop verschillende koffie smaken zowel met als zonder alcohol. Deze diner koffies worden geserveerd met huisgemaakte bonbon en koekjes en lekkernijen. Neemt u hierbij gerust plaats bij de open haard en geniet van uw heerlijke likeur of cognac.

Wijnen per fles

Witte wijnen

OPI
Moderne wijn uit de Argentijnse wijnbouw.
Zeer verzorgde wijn, intens van smaak.
Druif : Chardonnay
Te combineren met: salades, asperges,
gerookte vlees- en vissoorten.

LUIS FELIPE EDWARDS

Een Gran Reserva uit de lage landen van Chili. Vol van smaak, rijk zongerijpte druif.
Druif : Sauvignon Blanc
Te combineren met: gerookte vissoorten, koude voorgerechten van vlees.

CROIX DU VENTS
Klassieke franse wijn uit de Cardonnay.
Passie vol wijnhuis welke u zeker terug vindt in de smaak, vol, rond met licht vetje.
Druif: franse Chardonnay
Te combineren met: paté, geitenkaas,
gevogelte en vleesgerechten.
Rode wijnen

OPI
Argentijnse wijn uit de moderne wijnbouw.Met aandacht verzorgd, zeer vol van smaak. In de Argentijnse zon gerijpte Malbec, zeer smaakvol en toegankelijk.
Druif: Malbec
Te combineren met: zeer vriendelijke smaakvolle wijn welke bij zowel vis als vlees te combineren.

CASTEL MAURE
Franse combinatie van 3 druiven rassen. Resulteert in volle en ronde wijn, zeerfruitig met subtiel vleugje hout.
Druif: Carignan, Grenache en Syrah
Te combineren met: vleesgerechten en zeer goed bij vette vissoorten.

MURIEL
Spaanse Reserva Rioja. Volle body, zeer soepel, Rijp zwart fruit, houtje en vanille touch. Rijke volle wijn met veel prikkels.
Druif : Tempranillo
Te combineren met: zwaar rund, rauw vlees en wild.

Deze huisgeselecteerde wijnen hebben de actieprijs van € 37,50 € 29,50 per fles

 
reserveer nu via 0523-251231