Bel voor een reservering 0523 - 251231 of boek uw diner of hotelovernachting online

Onze gerechten kunnen allergenen bevatten (gluten, lactose etc.) geef uw allergie aan en wij houden er rekening mee.

 

Soepen

Romige Zwolsche mosterdsoep met droge worst en prei.
6,75 euro

Dubbel getrokken runderbouillon met draadjesvlees.
6,75 euro

Pomodori tomaten soep.
6,75 euro

Courgette soep met pluk kip en kerriecrème
8,75 euro

Focaccia brood, huisgebakken brood met kruidencrème en tapanade.
5,75 euro

 

Voorgerechten

Rouleau van eend
In ganzenvet geconfijte eend, omwikkeld met katenspek geserveerd met een chutney van rode ui.
12,75 euro

Springroll met garnalen
Gecombineerd met tauge, komkommer, koreander en licht pittig sausje.
13,75 euro

Carpaccio (TIP)
van rundermuis met kletskoppen van Grana Padano, truffel dressing en pluksla.
Normaal 12,75 euro / XXL Variant voor de carpaccio liefhebber 16,75 euro

Franse Escargots
Wijngaardslakken gebakken in knoflookboter en gegratineerd met Parmezaan.
10,75 euro

Luchtgedroogde landham
Landham uit ‘Het Laar’ met bosvruchten-compôte.
9,75 euro

 

Hoofdgerechten

VLEES

Duitse Biefstuk
Grof gemalen biefstuk op een kruidenpuree en kalfjus.

25,75 euro

Varkensoester van het
Bentheimervarken
Rose gebakken op een puree van aardappel met katenspek en romige champignonsaus.
22,75 euro

Eendenbout van de wilde eend
Geconfijt in ganzenvet geserveerd met sinaasappelsaus op een kruidenpuree.
22,75 euro

Runder stoofpot
In braadpannetje geserveerd met seizoen groenten en puree met eigen jus overgoten.
24,75 euro

Scharrel hoen op oosterse wijze
geserveerd
Malse kippendijen gemarineerd op oosterse wijze met geroosterd sesamzaad en casave kroepoek.
23,75 euro

Spareribs (TIP)
Huisgemarineerd en van het bot te schuiven, afgelakt met Indonesische ketjap.
550 gram 22,75 euro / 850 gram 26,75 euro 1200 gram voor de smakelijke eter 28,75 euro

 

VIS

Dagverse visvangst
Vraag uw gastheer / gastvrouw, het gerecht wordt geserveerd met dagverse groenten van het seizoen.
23,75 euro

Zalm filet op risotto met klassieke beure Blanc saus en met vleugje citroen.
23,75 euro

Schaal huisgemaakte echte frieten
met mayonaise
4,75 euro

 

VEGA
Zoete aardappel Quiche met noten en fetakaas.
22,75 euro

De hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, bord groenten en koude garnituur.

 

Oostenrijkse Schnitzels

Gepaneerde schnitzels in 2 formaten te weten 225 gram en 375 gram.
De schnitzels worden met royaal garnituur, aardappel en rauwkost garnituur geserveerd.
Holsteiner schnitzel : gebakken ei
Hawaï schnitzel : ananas en gesmolten kaas
Zigeuner schnitzel : pittig met paprika en augurk
Jäger schnitzel : met uitjes en champignons
Diffelse schnitzel : met gebakken ui, paprika, champignon en plakken spek
Champignonroom schnitzel : met volle champignonroomsaus
Klein 225 gram 23,75 euro / groot 375 gram 26,75

Schaal huisgemaakte echte frieten met mayonaise 4,75 euro

 

Nagerechten

Huisgemaakte ouderwetse broodpudding geserveerd met kaneelijs en slagroom.
8,75 euro

Mega dessert om bang van te worden !
Coupe gevuld met vanille en chocolade ijs, brownie brokken, advocaat, bosvruchtensaus en slagroom.
14,75 euro

Trifle dessert
‘Chef`s Complimenten’ Aardbeienmousse met vanille cake besprenkeld met kokoslikeur en bol citroen sorbet ijs
9,75 euro

Banaan Panna cotta met boerenjongens en bol vanilleijs.
9,75 euro

Luxe kersen coupe
Royale coupe gevuld met vanille ijs en slagroom, geserveerd met kersen afgebonden met vleugje Grand marnier.
8,75 euro

Bij de desserts bieden wij u graag de mogelijkheid om gebruik te maken van onze dessert wijn, een Spaanse zoete rode wijn met amandel (amaretto) in de afdronk.
4,75 euro

 

Huismenu “Chef’s table”

Wilt u genieten van een ontspannen avondje uit laat u dan verwennen door gebruik te maken van ons huismenu.

Het menu wisselt met de seizoenen en de kaart. Het menu wordt naar keuze in 4,5 of 6 gangen geserveerd. Hierbij krijgt u verschillende proeverijen met verfijnde opmaak geserveerd. Erg leuk om op deze manier met onze “hele kaart” kennis te maken. Het menu kan met vis, vlees of vegetarisch geserveerd worden.

In de kaart vindt u voorbeelden van gerechten welke o.a. in het Huismenu worden verwerkt.

Graag bieden wij u na het dessert onze koffie kaart aan met daarop verschillende koffie smaken zowel met als zonder alcohol. Deze diner koffie’s worden geserveerd met huisgemaakte bonbon en koekjes en lekkernijen. Neemt u hierbij gerust plaats bij de open haard en geniet van uw heerlijke likeur of cognac.

 

Wijnen per fles

Witte wijnen

OPI
Moderne wijn uit de Argentijnse wijnbouw.
Zeer verzorgde wijn, intens van smaak.
Druif : Chardonnay
Te combineren met: salades, asperges,
gerookte vlees- en vissoorten.

LUIS FELIPE EDWARDS
Een Gran Reserva uit de lage landen van Chili. Vol van smaak, rijk zongerijpte druif.
Druif : Sauvignon Blanc
Te combineren met: gerookte vissoorten, koude voorgerechten van vlees.

CROIX DU VENTS
Klassieke franse wijn uit de Cardonnay.
Passie vol wijnhuis welke u zeker terug vindt in de smaak, vol, rond met licht vetje.
Druif: franse Chardonnay
Te combineren met: paté, geitenkaas,
gevogelte en vleesgerechten.
Rode wijnen

OPI
Argentijnse wijn uit de moderne wijnbouw.Met aandacht verzorgd, zeer vol van smaak. In de Argentijnse zon gerijpte Malbec, zeer smaakvol en toegankelijk.
Druif: Malbec
Te combineren met: zeer vriendelijke smaakvolle wijn welke bij zowel vis als vlees te combineren.

CASTEL MAURE
Franse combinatie van 3 druiven rassen. Resulteert in volle en ronde wijn, zeerfruitig met subtiel vleugje hout.
Druif: Carignan, Grenache en Syrah
Te combineren met: vleesgerechten en zeer goed bij vette vissoorten.

MURIEL
Spaanse Reserva Rioja. Volle body, zeer soepel, Rijp zwart fruit, houtje en vanille touch. Rijke volle wijn met veel prikkels.
Druif : Rioja
Te combineren met: zwaar rund, rauw vlees en wild.

Deze huisgeselecteerde wijnen hebben de actieprijs van € 34,50 € 27,50 per fles

bekijk hier ons heerlijke asperge-menu (april t/m juni)
download hier onze menukaart als pdf   reserveer nu via 0523-251231