Bel voor een reservering 0523 - 251231 of boek uw diner of hotelovernachting online

Onze gerechten kunnen allergenen bevatten (gluten, lactose etc.) geef uw allergie aan en wij houden er rekening mee.


Voorgerechten

Rouleau van eend
In ganzenvet geconfijte eend, omwikkeld met katenspek geserveerd met chutney van winterpeer en aceto-balsamico stroop.
11,75 euro

Tartaar van rund met roombotertoast
Geserveerd met kwartelei en Zwolse mosterddressing.
12,75 euro

Carpaccio van rundermuis
Met kletskoppen van Grana Padano, truffeldressing en pluksla.
12,75 euro

Franse Escargots
Wijngaardslakken in kruidenboter gebakken en gegratineerd met Parmezaan.
9,75 euro

Luchtgedroogde landham
Landham uit ‘Het Laar’ met bosvruchtencompôte.
9,75 euro


Soepen

Romige Zwolse mosterdsoep met droge worst en prei.
6,75 euro

Licht gebonden Bospaddenstoelensoep (WINTERSE TIP)
7,75 euro

Klassieke soepen in kop geserveerd:

Dubbel getrokken runderbouillon met draadjes vlees.
5,75 euro

Pomodori tomatensoep.
5,75 euro

Focaccia brood huisgebakken met kruidencrème en tapanade van olijf en tomaat.
4,75 Euro

Onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten, vraag de gastheer of dame naar informatie

 

Hoofdgerechten

VLEES

Winterse Duitse Biefstuk

Grof gemalen biefstuk op een stamppotje van prei met rode port kalfjus geserveerd. (WINTERSE TIP)
23,75 euro

Varkensoester van het Bentheimervarken
Heerlijk mals geserveerd op puree van aardappel met katenspek en paddenstoelenjus.
21,75 euro

Eendenbout van de wilde eend
Gekonfijt in ganzenvet geserveerd met sinaasappelsaus op kruidenpuree.
21,75 euro

Koninklijk Wildzwijn stoofpot met hete bliksem, stoofpeer en eigen jus.
23,75 euro

Boeuf Stroganoff (TIP)
De saus naar het recept van de Russische tsaar Stroganoff met biefstukpuntjes geserveerd.
24,75 euro

VIS

Dagverse visvangst
Geserveerd met groenten van het seizoen.
22,75 euro

Dorade, geserveerd met spinaziebeignets en botersaus met knoflook.
23,75 euro

VEGA

Paddenstoelen risotto met truffel, Parmezaan en rucola.
21,75 euro

KLASSIEK HOOFDGERECHT

Huisgemarineerde Spare Ribs afgelakt met Indonesiche ketjap.
21,75 euro

Bovenstaande hoofdgerechten worden
geserveerd met aardappelgarnituur,
bord groenten en koude garnituur.

 


Dagelijks bereid de keuken brigade één van de hoofdgerechten op de Green Egg.
Daarnaast is het mogelijk om met groepen vanaf 8 personen te dineren vanaf de Green Egg,
meerdere gangen zullen vanaf onze trots worden geserveerd.

Informeer bij onze bedieningsbrigade naar de exclusieve mogelijkheid van dineren.

 

 

Winterse desserts

Broodpudding
Geserveerd met kaneelijs en slagroom.
8,75 euro

Warme loempia van appel met crème van appelstroop.
(WINTERSE TIP)
9,75 euro

Speculaas Panna cotta met abrikozenchutney en huisgemaakte kletskoppen.
8,75 euro

Engels Trifle dessert
Chocoladebrownie met caramelsaus, slagroom chocoladeijs en choco schotsen.
9,75 euro

Vorstelijk dessert
‘Chef’s complimenten’(TIP)
Proeverij van Callebaut chocoladegerechten aangevuld met fantasieën van bovenstaande.
Enkel voor de koninklijke genieter.
12,75 euro

Bij de winterse desserts bieden wij u graag de mogelijkheid om gebruik te maken van onze “allemans vriend”
Een Spaanse zoete dessertwijn met amandel (amaretto) in de afdronk.
4,75 euro

 

Wijnen per fles

Witte wijnen

OPI
Moderne wijn uit de Argentijnse wijnbouw.
Zeer verzorgde wijn, intens van smaak.
Druif : Chardonnay
Te combineren met: salades, asperges,
gerookte vlees- en vissoorten.

LUIS FELIPE EDWARDS
Een Gran Reserva uit de lage landen van Chili. Vol van smaak, rijk zongerijpte druif.
Druif : Sauvignon Blanc
Te combineren met: gerookte vissoorten, koude voorgerechten van vlees.

CROIX DU VENTS
Klassieke franse wijn uit de Cardonnay.
Passie vol wijnhuis welke u zeker terug vindt in de smaak, vol, rond met licht vetje.
Druif: franse Chardonnay
Te combineren met: paté, geitenkaas,
gevogelte en vleesgerechten.
Rode wijnen

OPI
Argentijnse wijn uit de moderne wijnbouw.Met aandacht verzorgd, zeer vol van smaak. In de Argentijnse zon gerijpte Malbec, zeer smaakvol en toegankelijk.
Druif: Malbec
Te combineren met: zeer vriendelijke smaakvolle wijn welke bij zowel vis als vlees te combineren.

CASTEL MAURE
Franse combinatie van 3 druiven rassen. Resulteert in volle en ronde wijn, zeerfruitig met subtiel vleugje hout.
Druif: Carignan, Grenache en Syrah
Te combineren met: vleesgerechten en zeer goed bij vette vissoorten.

MURIEL
Spaanse Reserva Rioja. Volle body, zeer soepel, Rijp zwart fruit, houtje en vanille touch. Rijke volle wijn met veel prikkels.
Druif : Rioja
Te combineren met: zwaar rund, rauw vlees en wild.

 

Deze huisgeselecteerde wijnen hebben de actieprijs van € 34,50 € 27,50 per fles

 

Huismenu “Chef’s table”

Wilt u genieten van een ontspannen avondje uit laat u dan verwennen door gebruik te maken van ons huismenu.

Het menu wisselt met de seizoenen en de kaart. Het menu wordt naar keuze in 4,5 of 6 gangen geserveerd. Hierbij krijgt u verschillende proeverijen met verfijnde opmaak geserveerd. Erg leuk om op deze manier met onze “hele kaart” kennis te maken. Het menu kan met vis, vlees of vegetarisch geserveerd worden.

In de kaart vindt u voorbeelden van gerechten welke o.a. in het Huismenu worden verwerkt.

Graag bieden wij u na het dessert onze koffie kaart aan met daarop verschillende koffie smaken zowel met als zonder alcohol. Deze diner koffie’s worden geserveerd met huisgemaakte bonbon en koekjes en lekkernijen. Neemt u hierbij gerust plaats bij de open haard en geniet van uw heerlijke likeur of cognac.

bekijk hier ons heerlijke asperge-menu (april t/m juni)
download hier onze menukaart als pdf   reserveer nu via 0523-251231