Bel voor een reservering 0523 - 251231 of boek uw diner of hotelovernachting online

Onze gerechten kunnen allergenen bevatten (gluten, lactose etc.) geef uw allergie aan en wij houden er rekening mee.


Voorgerechten

Rouleau van gekonfijte eend, omwikkeld met katenspek met een chutney van zoet zure bietjes.
11,75 euro

Lauw warme Pastrami op een herfstsalade met een dragonmayonaise en knoflook croutons. (TIP)
10,75 euro

Huisgerookte zalm op roombotertoast met kappertjes mayonaise en zoete venkel.
11,75 euro

Carpaccio XXL met rucola, pesto dressing en lamellen van parmezaan met zonnebloempitten.
12,75 euro

Soepen

Gebonden soep van aardappel en knolselderij met prei en truffel crème.
8,75 euro

Bisque met mosselen, broodsoldaatjes en aiolie.
8,75 euro

Klassieke soepen in kop geserveerd: Dubbel getrokken runderbouillon met draadjes vlees.
5,75 euro

Pomodori tomatensoep.
5,75 euro

Zwolsche mosterdsoep met stukjes droge worst
6,75 euro

Focaccia brood huisgebakken met kruidencrème en tapenade van olijf en tomaat.
4,75 Euro

Onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten, vraag de gastheer of dame naar informatie

 

Hoofdgerechten

VLEES

Hachee van scharrel kippendijen met hete bliksem en stoofpeer.
19,75 euro

Langzaam gegaarde Runder sukade met gegrilde groenten, aardappelcrème en zwolsche mosterdjus.
23,75 euro

Gestoofde Varkens ribeye met pastinaak crème, chorizo en kalfsjus.
21,75 euro

Stoofpotje van gekonfijte eend met abrikozen en gember met frieten van zoete aardappel.
22,75 euro

Ierse Runder Bavette van de grill met herfst groenten en volle Stroganoff saus (TIP)
Het Ierse rund heeft nagenoeg het gehele jaar buiten gelopen waardoor het vlees malser is.
27,50 euro

VIS

Vis van de dag met bijpassende garnituren en beurre Blanc.
21,75 euro

Kabeljauw filet met antiboise (TIP) (mix van balsamico, ui, kappertjes en tomaat)
21,75 euro

VEGA

Mix van parel gort met maïs, geitenkaas, rucola en tortilla chips.
21,75 euro

HOOFDGERECHTEN
KLASSIEKERS
Spareribs huis gemarineerd en van het bot vallend, met knoflooksaus en BBQ saus.
Dames portie 21,75 euro
Heren portie 23,75 euro

Schnitzel met pepersaus en groenten van het seizoen.
21,75 euro

Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, bord groenten en koude garnituur.

 


Dagelijks bereid de keuken brigade één van de hoofdgerechten op de Green Egg.
Daarnaast is het mogelijk om met groepen vanaf 8 personen te dineren vanaf de Green Egg,
meerdere gangen zullen vanaf onze trots worden geserveerd.

Informeer bij onze bedieningsbrigade naar de exclusieve mogelijkheid van dineren.

 

 

Dessert

Brownie met huisgemaakte witte chocolade mousse van callebaut met stoofpeertje.
9,75 euro

Caramel / noten tartelette met walnoten chrunch en romig kaneel ijs.
9,75 euro

Parfait van bosvruchten waaronder braam, framboos en bosbes met een sinaasappelcrème en huisgemaakte tuille.
8,75 euro

Lauw appel gember taartje met banketbakkersroom en vanille ijs. Gecombineerd met een glaasje Diffelse likeur. (TIP)
9,75 euro

Luxe Coupe warme kersen afgebonden met likeur, geserveerd met vanille ijs en slagroom.
8,75 euro

 

Wijnen per fles

Witte wijnen

OPI
Moderne wijn uit de Argentijnse wijnbouw.
Zeer verzorgde wijn, intens van smaak.
Druif : Chardonnay
Te combineren met: salades, asperges,
gerookte vlees- en vissoorten.

LUIS FELIPE EDWARDS
Een Gran Reserva uit de lage landen van Chili. Vol van smaak, rijk zongerijpte druif.
Druif : Sauvignon Blanc
Te combineren met: gerookte vissoorten, koude voorgerechten van vlees.

CROIX DU VENTS
Klassieke franse wijn uit de Cardonnay.
Passie vol wijnhuis welke u zeker terug vindt in de smaak, vol, rond met licht vetje.
Druif: franse Chardonnay
Te combineren met: paté, geitenkaas,
gevogelte en vleesgerechten.
Rode wijnen

OPI
Argentijnse wijn uit de moderne wijnbouw.Met aandacht verzorgd, zeer vol van smaak. In de Argentijnse zon gerijpte Malbec, zeer smaakvol en toegankelijk.
Druif: Malbec
Te combineren met: zeer vriendelijke smaakvolle wijn welke bij zowel vis als vlees te combineren.

CASTEL MAURE
Franse combinatie van 3 druiven rassen. Resulteert in volle en ronde wijn, zeerfruitig met subtiel vleugje hout.
Druif: Carignan, Grenache en Syrah
Te combineren met: vleesgerechten en zeer goed bij vette vissoorten.

MURIEL
Spaanse Reserva Rioja. Volle body, zeer soepel, Rijp zwart fruit, houtje en vanille touch. Rijke volle wijn met veel prikkels.
Druif : Rioja
Te combineren met: zwaar rund, rauw vlees en wild.

 

Deze huisgeselecteerde wijnen hebben de actieprijs van € 34,50 € 27,50 per fles

 

Huismenu “Chef’s table”

Wilt u genieten van een ontspannen avondje uit laat u dan verwennen door gebruik te maken van ons huismenu.

Het menu wisselt met de seizoenen en de kaart. Het menu wordt naar keuze in 4,5 of 6 gangen geserveerd. Hierbij krijgt u verschillende proeverijen met verfijnde opmaak geserveerd. Erg leuk om op deze manier met onze “hele kaart” kennis te maken. Het menu kan met vis, vlees of vegetarisch geserveerd worden.

In de kaart vindt u voorbeelden van gerechten welke o.a. in het Huismenu worden verwerkt.

Graag bieden wij u na het dessert onze koffie kaart aan met daarop verschillende koffie smaken zowel met als zonder alcohol. Deze diner koffie’s worden geserveerd met huisgemaakte bonbon en koekjes en lekkernijen. Neemt u hierbij gerust plaats bij de open haard en geniet van uw heerlijke likeur of cognac.

bekijk hier ons heerlijke asperge-menu (april t/m juni)
download hier onze menukaart als pdf   reserveer nu via 0523-251231