WILD MENU
download hier onze wild menukaart als pdf
VOORGERECHT
Wild paté met bundelzwammen
op zuur, bosvruchten chutney en
gedroogde abrikozen.
*
SOEP
Truffelbouillon uitgeschonken
aan tafel met bosui, langzaam gegaard draadjesvlees, paddenstoelen en een basilicum stengel.
*
HOOFDGERECHT
Op de huid gebakken getrancheerde eendenborst met een
rode port jus, aardappel-kruiden
crème en een truffelchip.
of
Wildstoofpot gevuld met
kruidkoek, op smaak gebracht
met Bockbier en verse kruiden,
afgegarneerd met bosui en aardappelpuree.
*
Een proeverij van 4 verschillende
soorten lekkernijen. Laat uw smaakpapillen verrassen!
3 GANGEN
met voorgerecht € 51,00
3 GANGEN
met soep € 47,50
VOLLEDIG
4-GANGEN MENU € 57,75
Heerlijk voor bij de gerechten onze ‘wild’wijn de Primitivo! Zowel per glas als per fles te bestellen