Bel voor een reservering 0523 - 251231 of boek uw diner of hotelovernachting online

pagina_kerstdinerbrunch

Kerstmenu 2018

Voorgerecht keuze.
Trio Vlees:
Wildzwijn terrine met uien chutney.
Rouleaux van eend gegaard in ganzenvet met chutney van winterpeer.
Carpaccio bonbon gevuld met pesto mayonaise en gegarneerd met parmezaan kletskop.

Trio Vis:
Rilette van Witvis met gefrituurde kappertjes.
Huisgerookte zalm met kappertjes crème.
Makreel tartaar met frisée en saffraan mayonaise.

Soep.
Dubbel getrokken runderbouillon met truffel en torentje van gegaard rund met tuinkruiden.

Tussengerechten.
Zacht gegaard buikspek op polenta cilinder met kerst stroopje.
of
Gebakken Heek op couscous met prei en oosterse saus.

Spoom.
Bosvruchten geserveerd met frisse bol citroen sorbet overschonken met fruitige bubbels.

Hoofdgerechten.
Vlees:
Zacht gegaarde Sukade met morillesaus en kruidenpuree geserveerd met reep courgette. (tip)
of
Rose gebakken varkensoester met een omslag van spek geserveerd met pof tomaat en wortel –aardappelcrème met eigen jus geserveerd.

Vis:
Dorade Filet’s op bedje van risotto met venkel en kruiden, geserveerd met citrus beurre Blanc.

Vega:
Groenten strudel met geitenkaas, diverse groenten omwikkeld
in bladerdeeg met geitenkaas.

Vorstelijk Kerst dessert.
Combinatie van broodpudding met bankerbakkersroom.
Brownie met caramelsaus en chocoschots.
Speculaas pannacotta en bol bosvruchten ijs.

4 gangen (voor, soep, hoofd en dessert) € 49.75
5 gangen (voor, soep, tussen, hoofd en dessert) + 9,75 toeslag
6 gangen (volledig menu) + 15,00 toeslag

 

Wilt u blijven overnachten op basis van 2 personen per kamer dan komt er p.p. € 35,00 over de menu prijs heen.

Ook tussen kerst en oud en nieuw geopend.