Bel voor een reservering 0523 - 251231 of boek uw diner of hotelovernachting online

pagina_kerstdinerbrunch

Kerstmenu 2018

Voorgerecht keuze:
Trio Rund:
bonbon met groene pesto crème, parmezaan kletskop / tartaar rund, truffel mayo /
rouleau runder pastrami met dragon en rucola.
of
Trio Vis:
Huisgerookte zalm met bieslook crème, gebrande tonijn met sesamolie en sesam koekje,
rilette van skrei met saffraan mayonaise.

Soep:
Licht gebonden knolselderij crème soep met een rilette van gekonfijte eend en bosui.

Tussengerecht keuze:
Vlees: Gegrilde porchetta op crème van rucola en pastinaak, portjus, gepofte cherrytomaten .
of
Vis: Rode mul op bedje van aardappel en lavas met schaaldierenschuim.

Spoom:
Kersen coulis met citroen sorbetijs en champagne.

Hoofdgerechten keuze:
Vlees:
– Bavette van de grill, zoete aardappel crème, ratatouille, mosterd jus, bospeen,
truffelaardappel schotsen.
of
– Runder sukade op een crème van bloemkool met saus van morielje,
bospeen, cherry tomaatjes.

Vis:
Kabeljauw, risotto bosui, vadauvan beurre blanc, zoetzuur venkel, bospeen, bleekselderij.

Vega:
Gesmolten camembert gegratineerd op polenta cilinders met zoetzure bietjes, gegrilde aubergine en groene kruiden met rode bessen saus.

Dessert:
Paradedessert met appelgembertaartje, witte chocolade mousse
met choco schots, bol kaneel ijs sinaasappel tuille en cheesecake
van limoen.

4 gangen (voor, soep, hoofd en dessert) € 49.75
5 gangen (voor, soep, tussen, hoofd en dessert) + 9,75 toeslag
6 gangen (volledig menu) + 15,00 toeslag

 

Wilt u blijven overnachten op basis van 2 personen per kamer dan komt er p.p. € 35,00 over de menu prijs heen.

Ook tussen kerst en oud en nieuw geopend.