Kerstmenu/diner
VOORGERECHT
TRIO VAN VIS:
Terrine van witvis en zalm in norivel met saffraan mayo.
Rillette van kabeljauw, verse kruiden en gefrituurde kappertjes.
Sint Jacobsschelp met oestersaus.
of
TRIO VAN VLEES:
Rouleau van eend met vruchtenchutney.
Carpacciobonbon met truffelcrème.
Terrine van landham en wild procureur met rozijnenchutney.
SOEP
Pompoensoep met krokant spek en melkschuim.
of
Truffelbouillon met torentje van draadjesvlees met bos ui en verse kruiden.
TUSSENGERECHT
Paddenstoelenkroketje met kastanje mayo en zuurkoolsalade.
of
Scharrol met zalmschuim en preistoof.
HOOFDGERECHT VLEES
Eendenbout in ganzenvet gegaard met zoete aardappelpuree
met kersensaus.
of
Wildstoofpotje met kruidenpuree, rode port jus en kruidkoekschotsen.
of
Dubbele Sukade cilinder met plak Twentse bakleverworst,
geserveerd met morillesaus.
HOOFDGERECHT VIS
Kabeljauw met rucola risotto en citoen beurre blanc.
of
Makreel met aardappelcrème en verse kruiden met ratatouille.
HOOFDGERECHT VEGETARISCH
Portobello’s gevuld met pompoenrisotto met Parmezaan en truffel.
Onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten, vraag de gastheer
of gastdame naar informatie over de gerechten.
DESSERT
Chocolade Moelleux met gezouten karamel mousse en krokante amandelen
met huisgemaakte bokkepoot en canelle van slagroom met chocolade ijs.
4 gangen (voor, soep, hoofd en dessert) € 49.75
5 gangen (voor, soep, tussen, hoofd en dessert) + € 9,75 toeslag
6 gangen (volledig menu) + € 15,00 toeslag
————–
WIJNEN PER FLES
WITTE WIJNEN
OPI
Moderne wijn uit de Argentijnse wijnbouw.
Zeer verzorgde wijn, intens van smaak.
Druif : Chardonnay
Te combineren met: salades, asperges, gerookte vlees- en vissoorten.
LUIS FELIPE EDWARDS
Een Gran Reserva uit de lage landen van
Chili. Vol van smaak, rijk zongerijpte druif.
Druif : Sauvignon Blanc
Te combineren met: gerookte vissoorten, koude voorgerechten van vlees.
CROIX DU VENTS
Klassieke franse wijn uit de Cardonnay.
Passie vol wijnhuis welke u zeker terug vindt in de smaak, vol, rond met licht
vetje.
Druif: franse Chardonnay
Te combineren met: paté, geitenkaas, gevogelte en vleesgerechten.
RODE WIJNEN
OPI
Argentijnse wijn uit de moderne wijnbouw.
Met aandacht verzorgd, zeer vol van smaak.In de Argentijnse zon gerijpte
Malbec, zeer smaakvol en toegankelijk.
Druif: Malbec
Te combineren met: zeer vriendelijke smaakvolle wijn welke bij zowel vis als
vlees te combineren.
CASTEL MAURE
Franse combinatie van 3 druiven rassen.
Resulteert in volle en ronde wijn, zeer fruitig met subtiel vleugje hout.
Druif: Carignan, Grenache en Syrah
Te combineren met: vleesgerechten en zeer goed bij vette vissoorten.
MURIEL
Spaanse Reserva Rioja. Volle body, zeer soepel, Rijp zwart fruit, houtje en vanille touch.
Rijke volle wijn met veel prikkels.
Druif : Rioja
Te combineren met: zwaar rund, rauw vlees en wild.
Deze huisgeselecteerde wijnen hebben de actieprijs van € 37,50
€ 29,50 per fles