Bel (0523) 251231 of mail naar info@degloepe.nl voor reserveringen.

 

Kerstmenu/diner

 

VOORGERECHT

TRIO VAN VIS:

Terrine van witvis en zalm in norivel met saffraan mayo.

Rillette van kabeljauw, verse kruiden en gefrituurde kappertjes.

Bonbon van makreel in wontonvel.

of

TRIO VAN VLEES:

Rouleau van eend met vruchtenchutney.

Carpacciobonbon met truffelcrème.

Terrine van landham en wild procureur met rozijnenchutney.

 

SOEP

Pompoensoep met krokant spek en melkschuim.

of

Truffelbouillon met torentje van draadjesvlees met bos ui en verse kruiden.

 

TUSSENGERECHT

Paddenstoelenkroketje met kastanje mayo en zuurkoolsalade.

of

Scharrol met zalmschuim en preistoof.

 

HOOFDGERECHT VLEES

Eendenbout in ganzenvet gegaard met zoete aardappelpuree

met kersensaus.

of

Wildstoofpotje met kruidenpuree, rode port jus en kruidkoekschotsen.

of

Dubbele Sukade cilinder met plak Twentse bakleverworst,

geserveerd met morillesaus.

 

HOOFDGERECHT VIS

Kabeljauw met rucola risotto en citoen beurre blanc.

of

Rode poon met aardappelcrème en verse kruiden met ratatouille.

 

HOOFDGERECHT VEGETARISCH

Portobello’s gevuld met pompoenrisotto met Parmezaan en truffel.

 

Onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten, vraag de gastheer
of 
gastdame naar informatie over de gerechten.

 

DESSERT

Chocolade Moelleux met gezouten karamel mousse en krokante amandelen

met huisgemaakte bokkepoot en canelle van slagroom met chocolade ijs.

4 gangen (voor, soep, hoofd en dessert) € 49.75

5 gangen (voor, soep, tussen, hoofd en dessert) + € 9,75 toeslag

 

6 gangen (volledig menu) + € 15,00 toeslag

 

————–

 

 

WIJNEN PER FLES

WITTE WIJNEN

OPI

Moderne wijn uit de Argentijnse wijnbouw.

Zeer verzorgde wijn, intens van smaak.

Druif : Chardonnay

Te combineren met: salades, asperges, gerookte vlees- en vissoorten.

 

LUIS FELIPE EDWARDS

Een Gran Reserva uit de lage landen van

Chili. Vol van smaak, rijk zongerijpte druif.

Druif : Sauvignon Blanc

Te combineren met: gerookte vissoorten, koude voorgerechten van vlees.

 

CROIX DU VENTS

Klassieke franse wijn uit de Cardonnay.

Passie vol wijnhuis welke u zeker terug vindt in de smaak, vol, rond met licht

vetje.

Druif: franse Chardonnay

Te combineren met: paté, geitenkaas, gevogelte en vleesgerechten.

 

RODE WIJNEN

OPI

Argentijnse wijn uit de moderne wijnbouw.

Met aandacht verzorgd, zeer vol van smaak.In de Argentijnse zon gerijpte

Malbec, zeer smaakvol en toegankelijk.

Druif: Malbec

Te combineren met: zeer vriendelijke smaakvolle wijn welke bij zowel vis als

vlees te combineren.

 

CASTEL MAURE

Franse combinatie van 3 druiven rassen.

Resulteert in volle en ronde wijn, zeer fruitig met subtiel vleugje hout.

Druif: Carignan, Grenache en Syrah

Te combineren met: vleesgerechten en zeer goed bij vette vissoorten.

 

MURIEL

Spaanse Reserva Rioja. Volle body, zeer soepel, Rijp zwart fruit, houtje en vanille touch.

Rijke volle wijn met veel prikkels.

Druif : Rioja

Te combineren met: zwaar rund, rauw vlees en wild.

 

Deze huisgeselecteerde wijnen hebben de actieprijs van € 37,50

 

€ 29,50 per fles